Eindklassement (Vice Kampioen) NK Procup 1000 2019 

Wat een seizoen hebben we achter de rug, de eerste helft ging het erg moeizaam met veel technische problemen en pech, en daar waar we er bijna klaar mee waren en zelfs op het punt stonden om over te stappen naar een andere machine, was de oorzaak eindelijk gevonden en het we het lek pas echt definitief boven, met daarbij de keus van de nieuwe vering hadden we eindelijk de weg ingeslagen naar succes. Eindelijk hadden we weer grip op de zaak en konden we plannen maken om verder te komen en dit resulteerde in meerdere podiums, waarbij we uiteindelijk zelfs nog kans maakten op het kampioenschap, dat was echt superdik!!!! Jammer genoeg kwam het niet op de laatste race aan door de crash, maar we hebben er enorm van genoten. Het was heerlijk om met een team te werken wat zo op elkaar is ingespeeld, terwijl we eigenlijk dit seizoen pas voor het eerst echt in deze samenstelling met elkaar werken. De sfeer is top, we hebben veel lol en als het moet gebeuren staan we er, in welke situatie ook geen paniek en altijd in alle rust zorgen we ervoor dat er weer klaar voor zijn, bijzonder om mee te maken. En daar ben ik iedereen enorm dankbaar voor. Verder wil ik alle rijders van de Procup bedanken voor dit mooie seizoen we hebben er met zijn alle een geweldig jaar van gemaakt, het was continu close racing waarbij ik een aantal momenten nooit meer zal vergeten, ik kijk al weer uit naar het volgende seizoen. Inmiddels is wel duidelijk geworden dat ik gepromoveerd ben naar de Supercup en dat daar volgend seizoen een nieuwe uitdaging staat te wachten. Ik hoop daar veel te leren van alle rijders in die klasse en zie uit om verdere progressie als rijder te maken. momenteel ben ik nog aan het herstellen van de crash en zijn de ribben nog even flink lastig, ik hoop binnen een aantal weken weer te starten met de trainingen als voorbereiding van het nieuwe seizoen en we gaan de motor deze winter eens onder handen nemen en voorzien van nieuwe kleurstellingen om volgend seizoen geheel vernieuwd en fris aan de start te verschijnen. ik wens iedereen een goeie winter toe, succes met alle voorbereidingen en See you on track Next Season.

 

Eindklassement NK Procup 1000 seizoen 2018

Klassement

Eindklassement NK Procup 1000 seizoen 2017

Na een moeizame seizoenstart 2017 in de NK ProCup 1000 klasse, is er uiteindelijk toch goed afgesloten met als resultaat een 6e positie in de eindstand. Na de eerste race die vanuit de pitstraat gestart moest worden, een noodgedwongen (om crash te voorkomen) drive thru door de pitlane in race 3, kwamen er vanaf race 4 de betere resultaten. met 1x een vierde plaats was het podium erg dichtbij. Tevens mocht ik 1x vanaf pole starten. al met al een zeker een geslaagd tweede seizoen op de superbike, we hebben zeker de 2e helft van het seizoen mooie stappen voorwaarts gemaakt, wat naar veel meer smaakt voor het komende seizoen. Gezien het laatste deel van het seizoen is de doelstelling daar om podiums te pakken en wellicht de overstap te maken naar de NK SuperCup 1000. Met deze doelen in het vizier zal er deze winter nog harder worden doorgetraind met een aangepast en zwaarder trainings programma, om seizoen 2018 nog sterker aan de start te verschijnen.

Eindklassement NK Procup 1000 seizoen 2016

Het debuutseizoen 2016 in de NK ProCup 1000 klasse is afgesloten op een 8e positie, na een 13e plaats in de 1e race was het niet de verwachting om in de top 10 te eindigen, met 2x een vierde plaats was het podium erg dichtbij. Tevens mocht ik 1x vanaf pole starten. al met al een zeer geslaagd eerste seizoen op de superbike wat naar meer smaakt voor het komende seizoen. Verder zal het komende seizoen het doel zijn om de overstap te maken naar de NK SuperCup 1000, dit is de hoogste klasse van Nederland, met dit doel in het vizier zal er deze winter hard worden doorgetraind om seizoen 2017 sterker als ooit aan de start te verschijnen.

Eindklassement NK Sportcup 600 seizoen 2015

Het seizoen 2015 is afgesloten met een nette zevende positie binnen het NK sportcup 600 klassement.

Iets om trots op te zijn!