Circuit Oschersleben (DE) Race 9 en 10;

Wederom een mooi raceweekend om op terug te kijken. Q1 verliep prima en er werd direct een 3e positie behaald met een 1.35,4, waarbij het gevoel was dat er zeker nog meer in zat. Q2 verliep alles behalve gewenst, elke keuze die ik maakte pakte verkeerd uit, dit resulteerde helaas niet in een verbetering en dit zorgde voor een 4e startpositie voor beide races.

Race 1

na een goede start in de eerste bocht wat plaatsen verloren in het gedrang, dit direct deels in de eerste ronde kunnen herstellen.  En rijdend op P6 maakte ik een foutje in bocht 2 waarbij ik direct 2 plaatsen verloor. Daarna de gehele wedstrijd met Marc Eusman geweldig gestreden om P7 rijdend in een groep voor plek 4 tot 8, waarbij ik in de een na laatste Marc kon passeren en P7 over kon nemen en vast kon houden, was echt een super wedstrijd om op terug te kijken en met een nieuwe PR 1.34,7 was ik meer als tevreden ivm alle progressie die is gemaakt.

 

 

 

 

Race 2

race 2 verliep totaal anders na een goede start gevolgd door een eerste goede sectie op wederom P6 uitgekomen, in het begin had ik nog aansluiting met de nummer 5 en 4 echter waren ze net een tandje sneller, gedurende de wedstrijd liep de onderlinge afstand iets op positieve was wel dat ik P6 goed vast kon houden en de afstand tot mijn achtervolgers verder kon uitbouwen, na 9 ronden kon ik de race geconsolideerd uitrijden tot het einde van de race het gat tot mijn achtervolgers was al opgelopen tot 16,5 sec. De race mooi vlak uit kunnen rijden met een mooie 6e plek.

Al met al begint alles weer lekker op zijn plek te vallen na een moeizame seizoensstart zit de progressie er nu weer lekker in en worden de stappen voorwaarts weer behaald, bij deze nog even mijn dank aan het gehele team voor het vertrouwen, steun en de ondersteuning, ben jullie zeer dankbaar!!