Race 1 TT circuit Assen

Het eerste raceweekend ligt al weer achter ons, en wat voor één!
Na de kwalificaties waar ik na Q1 op een 8e plek,stond ik na Q2 op de 3e startplek, daarin was de doelstelling gehaald, eerste 2 rijen is een must. Dan tijdens de wedstrijd na een goede start in de de Strubben uit moeten wijken voor Arjan Koops, die de achterzijde verloor.
Hierdoor van het gas en overeind, daardoor teruggevallen naar de 7e plaats.
Direct in Stekkenwal door naar de 6e plaats met een aardig gat naar de kop van het veld.
Ronde voor ronde het tempo vastgehouden om naar voren door te rijden. In de 6e ronde had ik de aansluiting bij Edwin Roskam en kon hem er wederom tussen drukken bij stekkenwal, plek 5 te pakken. door naar de volgende ✊ in ronde 8 kon ik de aansluiting krijgen met Henk Maassen van den Brink, na aansluiting kon ik bij uitkomen GT opkomend het rechte stuk achter hem duiken en na een slip stream hem passeren op het rechte stuk, Plek 4 te pakken. Ik had vanaf dat moment nog 2 ronden om het gat naar de kop te overbruggen.
In de laatste ronde was de aansluiting daar en was ik met Pieter Hakvoort in gevecht voor die positie vanaf Manderveen liep Pieter echter uit en moest ik vanaf de Ramshoek naar hem toe rijden, ik had wel weer de aansluiting maar kon hem er bij de GT net niet tussen drukken, dan maar een andere exit helaas kwam ik op de meet 0,2 sec te kort, geen podium wel P4.
jammer genoeg was de wedstrijd net te kort, maar wat heb ik er enorm van genoten 😊, de eerste punten zijn binnen en dit smaakt naar zo veel meer!!!!!
Tevens de derde prijs behaald in de Dunlop Trophy 😊 Kan niet wachten tot we weer op kunnen stappen, next race 27 april TT circuit Assen.
Bij deze wil ik het team enorm bedanken voor alle inzet, moeite, steun, hulp, ondersteuning en vertrouwen, het was een geweldig weekend met onze nieuwe groep en we hebben er enorm van genoten. Op naar nog meer mooie resultaten. Verder uiteraard dank aan alle sponsoren zonder jullie is dit niet mogelijk.